
Café
Køkkenet betragter vi som projektets hjerte. I dagligdagen er måltidet samlingspunkt for de mange forskellige mennesker, der bidrager og arbejder i Sct Hans Have.
Vi benytter økologiske råvarer, og alt er hjemmelavet. Vi sammensætter vores tallerkner og buffeter efter årstidens frugt og grønt, samt efter hvad vi har i drivhuset og af hvilke syltevarer vi har på hylderne. Ligeledes har vi fokus på at benytte lokale leverandører.
Vi lægger stor vægt på at bruge de mange forskellige krydderurter, som vi dyrker og sælger i drivhuset – som pynt på kager og snacktallerkner, i salater, i pesto, i safter og i det hele taget som grundlæggende smagsgiver i køkkenet.
Vi bestræber os på at have et menukort, der imødekommer både den store og den lille sult. Vi elsker søde sager, og har selvfølgelig også kager på kortet. Skærekager med masser af frugt, cookies, kæmpemarengs med mynteskum, frisk frugt, knas og chokolade og en lille hyggelig gammeldags æbledessert.
Det skiftende udvalg af hjemmelavede læskedrikke serveres med is, citron og frisk mynte, og når det er mere køligt serveres de naturligvis også varme. I den kolde periode serveres ligeledes en kraftig hjemmelavet chokolade med rigeligt flødeskum.